Cümə
2024-04-19
5:34 PM
Главная www.SENANOGUZ.Tk Приветствую Вас Qonaq | RSS Регистрация
Вход
Меню сайта

Разделы новостей
Xəbərlər [4]
Praqramlar [19]
Oyunlar [19]
İdman [1]
Teleserial [0]
İslam [2]
Maraqlı [11]
Xaker [3]
Sevgi [1]
Musiqi [18]
Şəkillər [5]
Dle Templates [1]
Dle Templates
Dle Modules [6]
Dle modullari Dle Modules
Web Masterler Ucun [8]
Web Masterler Ucun
VodooChat [6]
VodooChat haqinda butun melumatlar
DataLife Engine [0]
Tanınmışlar [3]
Avto Dünya [0]
Mobil Dünya [5]

Мини-чат
500

Наш опрос
Rate my site
Всего ответов: 85

Главная » 2009 » Fevral » 22 » Sevgi Mesajları
Sevgi Mesajları
10:21 PM
Neden bu qeder chetin seni sevmek ve tapmamaq. Toxunmaq istedikce uzaqlashmaq, dushundukce unutmaq, seni sevdiyim halda soyleye bilmemek, her bir sheyi gizletmek, sene sahib olacagim yerde seni itirmek.


Sanmishdim yeni bir eshqe bashlayiram chox yanilmisham. Bu eshqin sonu da ayriliq olacaq ve yashadiqlarim geride qalacaq. Geriye aci ve gozel xatireler qalsa bele, onlari xatirlamaq ayriliq qeder aci olmayacaq.


Get artiq yoxluguna inandir meni. Yoruldum her tapdigim yerde seni itirmekden.


Seni men deyil gozlerim sechdi, onlar sevdi onlar beyendi. Sen menim deyil onlarinsan. Gedersense mene ne onlar aglasin.


O gun bu gunumu bilseydim, bu gun o gunu yashamaq istemezdim.


Ayriliq bele aglayardi, ayriligi yashasaydi. Utanardi etdiyinden felek eger bu eshqi tanisaydi.
 

Heyatimiz boyunca ayrilmayacagimizi bir-birimize soz verib ehd etmishdik. Amma ne oldu bir qish gunu, ulduzlarin baxishlarinda ayrilmagimizi soyledik.


Her son bir bashlangicdir.


Artiq gedirem, heyatindaki son yerimi alaraq. Belke bir daha gorushmedik. Senden son bir arzum olacaq. Gozlerinin gulduyu an, sevgilim dediyin zaman dilinden heyatim sozu chixacagi zaman xatirla meni.


chox sevdiyin biri gelib ayrilmaq istediyini soyleyerse aglama, chunki susdugunu gormek daha chox aci chekdiyinin isbatidir.


Ayrildiqdan sonra dost olaq dediler. Gulun adini deyishdirsek bashqa cur qoxuyarmi i


Gul dedi bulbul gule, gul gulmedi getdi. Gul bulbule, bulbul gule yar olmadi getdi.


Ayriligi sen istedin mesum gozlerle baxma mene. Artiq bu qelb kolen deyil. Yolun achiq olsun gule-gule.


Bir-birinden ulduzlar qeder uzaqda yashayanlar var iken, sevgilim ayri olsaq da biz seninle iki nar denesi kimi ich-iche, yan-yana, can-cana, qan-qanayiq.


Sene meni sevmi dedim, menim uchun olmu dedim. Dizlerine qapananda qelbime girmi dedim. Sen istedin, sen istedin ayrilmagi. Meni eshqe kole edib gencliyimden ne istedin.


Seni tanimadan once yalnizligi, seni tanidiqdan sonra varligimi, seni sevdikden sonra yashadigimi, seni itirdikden sonra puch oldugumu anladim.


isterdim bitmesin umidlerimiz. isterdim bitmesin duygularimiz. Ne chixar sel olsa goz yashlarimiz. Her shey bitdi artiq bil bundan sonra.


ichimdeki qigilcim ateshlerini sondurmezden once ardinca gelen aci ayriliqlarin qoxusu var idi bedenimde. Yagan yagmurlarin islatdigi kuchelerde yashanmamish sevgilerin chigirtisi var idi ichimde ve sen arxana baxmadan chixib gederken meni bir deyil min defe oldurdun. Yene sen yashanacaq eshqlerin, anlarin, sevgilerin en boyuk qatili oldun, men ise senin qurbanin.


Biz ayrildiq amma bunu unutma. Yashadigin sheherde meni sene xatirladacaq chox shey var. Baxdigin her yer, gorduyun her noqte ve ayaq basdigin her torpaqda menden izler var. Meni unutmayacaginin sebebi de bu. chunki bu sheherin her gushesinde bizim anlarimiz yashayir.


Heyatin tek yashanmayacagini sende menim qeder yaxshi bilirsen. O zaman soyle mene neden bu ayriliq.


Ne unudacaq qeder nifret etdin nede xatirlayacaq qeder sevdin. Sene mensizliyi buraxib seni ichimden terk edirem birtanem.


Menden sene soylenmesi chetin yazilmasi asan olan bir sozcuk elvida!


Kechen gun kohne bir dostumu gordum. Senden sohbet etdi mene. Nishanlanib bundan xeberin varmi i dedi mene. Doldu gozlerim, dayana bilmedim sorushdum nishanlisi kimi "Dostum" bashini eyerek soyledi men.


eger dunya ebedi olsaydi sene getme qal deyerdim, amma dunya fani oldugundan sene sevincli anlar arzulayiram.


Sen getdin. Sen gedenden olu kimiyem. Bumu idi ehdin, bumu idi sevgin!


Onu bu qeder sevincli gorunce getme qal deye bilmedim.


ureyimdeki nifreti sondurmeye yetmedi ayriliq kulekleri. Gel gor ne chox sevmishem seni.


Bir gun o hech vaz keche bilmediyin qururundan vaz kechib mene donmek istesen, bunu esla etme chunki seninkinin bitdiyi yerde menimki bashlayacaqdir.


Ugrunda yanan bir qelbi sen redd etdin. indi ise onun peshindesen amma onu choxdan itirdin!


Olmayan senden choxdan vaz kechdim. Dilim susdu ureyimde ahlarin qaldi. Aramizda odenecek tek bir hesab qaldi. Men bagishlasam seni Allaha ne deyeceksen. ureyime bir ah borcun var elbet bir gun odeyeceksen.


Bir axsham gun batarken ayriligimizi sen istemishdin. indi ise barishaq deyirsen. Unutma her dogan gunesh bir gun batacaq.


Seni tanidigim gun eshqi tanidim. Meni terk etdiyin gun aci nedir deye anladim.


indi get deyirsen, gederem sevgili. Amma arxamdan aglayacaqsan. Bilmedin bir gun olsun bele deyerimi, getdikden sonra anlayacaqsan.


Belalim son defe geldim qarshina. Sixildim bu ayriliqlarin ezabindan. Sen de ne soyleyeceksense soyle. Bitecekse indi bitsin gozletme. Sene soyleyecek tek bir sozum yox. Dileyim budur, sende menim qeder seversen bir gun, yalanchi gozlere vurularsa gozlerin, yarpaq kimi sovrularsa acilara ureyin, belke bir az anlayarsan chekdiyimi terk ederse sebebsiz seni sevdiyin.


Sensiz kechen zaman mene zeher oldu, senin yoxlugun menim sonum oldu. Gunesh dogmaz, gunler kechmez oldu, anladim ki, bu yashantim sensiz kechmez oldu.


Seni bir seveni sen iki sev. Seni bir terk edeni sen besh terk et.


Ona soyle... Onu gerchekden sevmedim. Ona soyle... Onu bir daha gormek istemirem. Ona soyle... Onsuz da her shey gozel. Ona soyle... Onu choxdan unutdum. Amma ona bunlari goz yashlari ichinde soylediyimi soyleme!


Sen getdiyinden beri sensiz kechen gunler seni hech kechirmir.


olmek unudulmaq deyil , unudulmaq olmekdir!


Yoxlugunda unuduldugunu sandigin her deqiqem seni dushunmekle kechdi. Ne qeder istesem de axtarmadim, istemediyini dushunerek. Sanki anlamsiz olan her shey meni tapdi sensiz. Menim uchun sevincin anlami sensen. Sensiz sevinc sensiz huzrum olmaz inan. Don ve mene heyat ver. Men bitmeden meni tap. Gozelim hech bir shey uchun ne olursa olsun ayriliga mecbur deyilik. esla unudulmadin.


Tanrim meni payizin ele bir gununde oldur ki, sevgilim qebrimin ustune getirmeye gul tapmasin.


Buruq hesret dolu geceleri oldureceyem bir gun, bu ayriliq mahnilarini gulleye duzeceyem, seni menden ayirdigi uchun taleyimi mehkemeye vereceyem


Bir kohne dost kimi xatirla meni. Bir salam ver yeter. Unutmush olsan da kohne gunleri adimi ara-sira chek bu an mene yeter.


An gelir insan gulerken aglarmish. Goz yashlari sel olub qelbine axarmi.Qehqehe deyilen bir maska var bilirseni insan sevdiyinden ayrilarken o maskani taxarmish.


Adini qelbime sevgi ile yazmishdim, fikir verme bir gun silerem, gozel bir yuxunu gerchek sanmishdim, seni sevdiyim uchun uzr isteyirem.


Sene getme deye bilmedim; Gozlerim gozlerinde qaldi; Susuz acharmi hech chichek; Su sende, chichek mende qaldi.


Sen hech hesreti daddinmi severken, hech agladinmi gulerken, sen hech sevdinmi sevilmezken ve hech ayrilmaq istedinmi canindan chox severken.


Nedir bu adsiz duygular, sevgilim otagimda yagmur qoxusu var, qovushmaq uchun tek bir soz bele yox, ayriliq uchun butun mahnilar var.


Bir gun sevgilim sorushdu "Sevgi" nedir deye. Bir az zaman istedim dushunum deye. Ertesi gun gordum onu bir bashqasi ile. Qulagina pichildadim "sevgi" senden ayriliqdir deye.


Sevmemishdim hech kimi seni sevdiyim qeder, chekmedim hech kimden senden chekdiyim qeder.


Heyatda en aci shey "salam" deyib birleshen ellerin "elvida" deyerek ayrilmasidir.


Tebieti bele ayriliq uzerinde qurmamishmi ki, Yaradan. Yarpaq ayrilir budagindan, damcilar buludlardan. Seni sevirem deyerken ayrilir sozler dodaqlardan.


Deyirsen biz ayrilmaliyiq biz ne zaman birleshmishdik ki.


Fikrinden geceler yata bilmirem, bu fikri bashimdan ata bilmirem, ne edim ki sene chata bilmirem ayriliq ayriliq ayriliq.


Bashqalarina ozunden daha chox deyer verme. Versen ya onu itirersen ya da ozunu mehv edersen.


Meni uzur bu ayriliq. Verdiyin acilarla hesreti tanidim. Gormedim bir gun senden yaxinliq. Gedirsen, artiq donmesen de olar.


Kash ki tenhaligim qeder yanimda olsaydin, kash ki tenhaligimla paylashdigimi seninle paylashsaydim, kash ki senin adin tenhaliq olsaydi ve men daima tenha qalsaydim.


Heyatimda qalanlarla gedenleri bir-birine qatdim. Qalanlar bir gun olsa bele yerini vere bilmediler. Qalanlarimla gedenleri qatdim yene tek bir seni evez ede bilmediler. chox chetin geldi ayriliq amma yene ayriliga doze bilmedim.


Gedersense kim sular bagchalari, qushlar hara siginar axsham olunca. Gedersen qar yagar ovuclarima, gedersen qushlar oler mende.


Gedishinle meni bosh bir sedaya buraxdin. indiden sayiram sensizlik gunlerimi ve geleceyin gununu sebirsizlikle gozleyirem. O gunun sevgisi ile yashadiram parchaciq qelbimi.


Sanma bir gun bezib buraxaram, olsem bele sozumden donmerem, araya bitmeyen hesret, girse de, ayriliq acisi candan etse de, senden bashqasini sevmeyecem.


Getme gulum gereyim var, axi menim de ureyim var.


Gedenler yoxluqlari ile deyil, gederken soylemedikleri sozler ucbatindan huzn verirler.
                                              HACKERVUSAL.AZERiBLOG.COM
Itirmek qorxusu taa icimdeyken gozde deyirsen. Donecem bir gun deyirsen!!! Beden gozlemeyine gozleyirde. Urek qan aglayir!!!

seninle ilk defe qarsilasanda senin gozlerinde sevgi menim gozlerimde umid vardi!ne gozel idi o gunler!indi senin qelbinde basqasi menim qelbimde sen gozlerimde ise qem var!!!!


Sevginin deyerini ayrildigin zaman anlarsin, amma artiq gecdir


Eger bir meni yuxunda gorsen.Sevinme cunki ureyim sende oldugu ucun senin yuxularindayam


BIR GUN SEBEBSIZ YERE YUXUDAN OYANSAN BILKI RESMINI OPDUYUM GUNDUR BIR GUN SEBEBSIZ YERE GOZ YASI AXARSA BILKI OLDUYUM GUNDUR


taniya bilmesemde man ozumu unudaram amma seni hech vaxt SEVGILIM


sevmedim ayrilmaga,sevdim sevilmeye,sevmedim darixmaga,sevdim qovushmaga,sevmedim ad olsun,sevdim menim olsun!!!


Heyatim yanaqlarina dushen yagmur damlalirini silmeye telesme saxla, Men gelib silerem hemin damlalari dodaglarimla, Esebleshme indi yox yagmur yaganda


Gozlerim kor olsa seni gore bilmesem de, hafizem silinse seni


Sevirem seni cinayet deyil Buda ki gencliye xeyanet deyil Sevirem seni olene kimi Konlumun ciceyi olene kimi


Bir gun menden sorushsanki meni cox sevirsen heyatini, men heyatimi deyecem.Onda menden incime,cunki menim heaytim ele sensen


7 ayri iqlimden,7 ayri ari gelse,7 ayri ciceye qonsa,7 ayri cicekden,7 ayri bal duzeltse yene de senden sirin olmaz


Meni 1 deqiqe deyil,1 saniye deyil,1 saniyenin 10da biri qeder sev.1 il deyil,10 il deyil,10 min il xoshbext olaram


Menasi yox sene baxan gozlerin,Cunki sene deymir menim ellerim


Qorxum bir gun meni sensizliye hesret qoymagin, qorxum bir gun meni terk edib getmeyindi. Butun qorxularimi al menden. Meni Sensiz qoyma


Sevgi adli dunyamin tek tanrisi sensen. Men seni sene qovusmaq ucun sevdim, ayrilmaq ucun deyil


Sen gulursen gulurem,Goz yasimi silirem,Sonu yoxdu bilirem,Hesretinden qorxuram


Sen sonunda gelib mene desen ki, pesmanam. Cezam neyse ver raziyam. Sene tek bir ceza vererdim, "Sende menim kimi sev" deyerdim.


Gel desem. Sevirem seni don desem, seni nece ozledim bir bilsen!!!


Seni ne qeder sevdiyimi bilmek istesen goy uzundeki ulduzlari say.Saya bilmediyin ulduzlar menim sene olan sevgimdir


Bir qizin en guzel cehizi,onun opulmemis dodaqlari,calinmamis ureyidir


Sen seven gozelin saclari ipek kimidir? uzu cemende acilmish cicek kimidir Gozelim bu ki, sensen!


Tanrim meni payizin ele bir gununde oldurki,sevgilim qebrimin ustune getirmeye gul tapmasin


Sen sevmeyi bacarmadiqin ucun hec sevilmeyede layiq deyilsen


Eger sevirsense sevdiyinin pis cehetlerin gormursen.O senin ucun ideal varliqa cevrilir.Eger qarshindaki qizin bir dene de pis emelin gore bilirsense,onda ozunu aldatma sen onu sevmirsen


Menden cox uzaqlarda olsanda sene sarilib toxunmasamda sesimi duyurmasamda qelbimizin 1 oldugununu ve seninde meni men qeder ozlediyini bilirem...


Dunyan ele qaralsinki gozlerini aydinladacaq tek isiq gozlerim olsun


Sesine fesillerin eyildiyi gozlerine baharin agladigi aglar kimi gulmeyini, toxunsalar, gulecek kimi duran uzunu ozledim!!!


Ureyim umulmayan yaralarla basedemezken bir sirin gulusunu ozledi gozlerim.hansi alemde hansi xeyallardasansa gel.Cunki gulusunu COoxx ozledim


Bilemezsin sevgilim seni ne cox ozledim, geleceksen deyerek yollarini gozledim. seni ilk gorduyum gun ozume soz verdim. Seni gozletmeyecem deye...


Seninle dolu yuxulardan oyandim. Gecenin ili Sirin yuxusundan. Kuleyin alcaqdan esdiyi, ulduzlarin parladigi saatlarda men yene seni Ozledim...


Ellerini tutmaqdan deyil bir gun buraxmaqdan qorxuram, aci chekmekden, aglamaqdan deyil seni incitmekden qorxuram sen menim tek sevdiyimsen.. Men sensizlikden qorxuram!!!


Salam menim Heyatim., Sensiz bir gunum olmasin. Seni dunyalar qeder seven Cebrayil...


Sen "Menim Gunesimsen" dedim. Inanmadin. Sen kusenden beri heyatima hec gunes dogmadi, cunki menim Gunesim indi parlayir.


ASKIM sesini esitsemde uzunu gormek kimi deyil. Ozlediyimi bil yeter. Hec bir sey sensizlik qeder aci deyil


Unutmaq cetin anlatmaq imkansiz, cunki sen unutduqca xatirlanan, anlatdiqda bitmeyensen BIRTANEM!!! Seni cox sevirem!!!!


Donmush bir suyun ustunde yanan bir alov gorsen. Bilki sensizlikden yanan qelbimdir...


Ele cetindi sensizliyi yasamaq. axan suyu tuta bilmemek kimi ulduzlara deymemek kimi gozunden yuxu tokulende yata bilmemek kimidi seni ozlemek


Bu axsam ayin cixmasini gozle, ulduzlara bax. Tuta bilmesende Bax. Menim seni gore bilmeyib sadece hesretinle yasadigim kimi
RƏYLRİNİZİ BİLDİRMƏYİ UNUTMAYİN Kİ BİZDƏ SİZƏ MARAQLİ YAZİLAR DERC EDEK.
Категория: Mobil Dünya | Просмотров: 2332 | Добавил: senanoguz
Всего комментариев: 1
2009-12-16
1. Nadir [Material]
SUPERRRRR

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Fevral 2009  »
BeÇaÇCaCŞB
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Поиск

Друзья сайта

Статистика


Copyright MyCorp © 2024Сайт управляется системой uCoz